21 | Kolme yötä jouluun on...Joulu on täällä ihan pian! Enää kolme yötä. Mun jouluviikko on kulunut kaikenlaisia asioita hoitaessa. Oon metsästänyt viimeisiäkin joululahjoja, ostanut miljoona joulukorttia ja suunnitellut tulevia päiviä. Tämä joulu on vähän erilainen kuin aikaisemmat, sillä ensimmäistä kertaa en vietäkään aattoa kotikotona. Jännittää vähän jo etukäteen, mutta uskon että tästä(kin) joulusta tulee ihan yhtä ihana kuin aina ennenkin.

Meidän piti ostaa iso kasa joululahjoja toissapäivänä, ja päästiinkin kauppaan asti. Siinä vaiheessa mun viisaudenhammasta alkoi kuitenkin särkeä niin paljon, että oli pakko lähteä tyhjin käsin kotiin. Otettiin uusintayritys eilen, ja siitä tulikin onneksi oikea menestysreissu. Saatiin kaikki tarvittavat lahjat hankittua, ja löydettiin siinä sivussa uusi, ihana kahvila. Poikaystävä lupasi vielä paketoidakin lahjat, joten mä saan ottaa niiden suhteen ihan rennosti.

Tälle viikolle on enää muutama pieni tehtävä. Kämpän joulusiivous pitäisi hoitaa loppuun, ja huomenna vaihdetaan lahjoja parin kaverin kanssa. Pakatakin pitäisi, mutta sen jälkeen mulla alkaa onneksi ihan oikeasti loma. 

Ihanaa joulunodotusta tyypit!

No comments:

Post a Comment