22 | Jouluaaton to do -listaTästä joulusta on tulossa mulle vähän erilainen, sillä vietän sitä ensimmäistä kertaa poikaystävän kotona. En siis oikeastaan kunnolla tiedä, mitä tuleman pitää, mutta uskaltauduin silti väsäämään pienen to do -listan. Ihan kaikki näistä kohdista ei välttämättä toteudu, eikä se haittaa lainkaan, mutta kokosin yhteen muutamia juttuja, jotka ainakin aiempina vuosina on tuoneet mulle kovasti joulufiilistä.

Jouluaaton to do -lista

~ Joulusaunassa käynti. Puhdistaa kehon ja rauhoittaa samalla ihanasti joulun viettoon. Oon varmaan ennenkin tän sanonut, mutta joulukuu on vuoden ainoa kuukausi, jonka aikana varmasti saunon edes kerran.

~ Kännykän unohtaminen hyllylle / sängyn vieteen / mihin tahansa muualle. Useimmiten se kulkee aina mukana, ja musta on kiva viettää aikaa blogeja lukien tai instagramia selaillen. Aattona ei kuitenkaan ole sen aika, vaan haluan keskittyä sataprosenttisesti meneillään olevaan hetkeen.

~ Ulkoilu. Pieni aamukävely on ainakin tähän mennessä ollut ihana fiiliksennostattaja, ja uskon että tänäkin aattona tulee oltua pihalla edes jonkin verran.

~ Syö. Paljon. Ruoka kuuluu ihan oleellisesti jouluun, ja mä odotan jouluruoalta etenkin kalaa ja laatikoita. Aion myös leipoa ihanaa red velvet brownieta. Kuva ainakin oli upea, joten toivotaan että leipomuskin onnistuu.

~ Rentoudu. Vaikka joulukuu on ollut mulle tosi kiireistä aikaa, niin jouluaattoa kohti alkaa onneksi jo hiljentyä. Aattona ja joulupäivänä haluankin keskittyä ihan vain olemaan, ja unohtaa kaikki kiireet. Rentoutumisen kannalta on hyvä, ettei vietä joulua kämpällä - siellä voisi olla paljon vaikeampi päästä kiireestä eroon.

~ Nauti. Fiilistele kuusen tuoksua, mutustele piparia ja nauti tunnelmallisesta valaistuksesta. Jouluna on lupa nauttia.

12 comments:

 1. Joulu on kyllä parasta aikaa, hyvää joulua sulle ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Toivottavasti sullakin on ollut ihana joulu :)

   Delete
 2. Ihana lista! Ulkoilu on mullaki pakollinem juttu jouluna. Luultavasti pulkkamäkeä ja koiran kanssa lenkkeilyä on luvassa. Kuulostaa kyllä hyvältä toi brownie, jospa se onnistuisi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo sama juttu. Pulkkamäki kuulostaa ihanalta, pitää itekin mennä joku päivä :D Ja joo onnistui, siitä tuli ihan superhyvää.

   Delete
 3. Minäkin aion ehdottomasti unohtaa puhelimen koko jouluksi :) Ihanaa joulunaikaa <3

  ReplyDelete
 4. Tuo lista kuulostaa aikalailla samalta ku minulla. :)
  Ihanaa jouluaattoa ja yleensäkin joulun aikaa sinulle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonii kiva kuulla :) Toivottavasti sullakin on ollut ihana joulu ♥

   Delete
 5. Ihania juttuja!<3 Mäkin aion unohtaa puhelin kokonaan lukuunottamatta tietenkin muutamaa insta/snäppikuvaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jep pari kuvaa pitää aina ottaa :D Itellä kyllä tais jäädä kuvasaldokin pariin aamuvarhaisella otettuun lyhtykuvaan. Mut onneks vielä ehtii kuvailemaan :)

   Delete
 6. Replies
  1. Kiva kuulla! Noi on kyllä sellaisia tunnelmajuttuja :)

   Delete