1 | Christmas 2017 Bucket List

"Jingle bells, jingle bells..." Hey! On taas se aika vuodesta, kun avataan kalentereista ensimmäistä luukkua ja fiilistellään tulevia päiviä. Mä en ehkä olisi mä, jos en tekisi joka joululle omaa ämpärilistaansa. Osa kohdista pysyy samoina vuodesta toiseen, mutta aika moni myös vaihtuu kulloisenkin elämäntilanteen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Tänä vuonna paiskin aika hulluna hommia marraskuussa, ja aionkin omistaa joulukuun ihanalle joulupuuhalle ja rentoutumiselle. Napatkaa tekin mun listasta kivoimmat jutut omaan joulunodotukseenne, ja kertokaa kommenteissa mitä itse aiotte tässä kuussa tehdä!Christmas 2017 Bucket List

♥ Vieraile Tuomaan markkinoilla. Senaatintorin valtaava joulumarketti on niin mielettömän tunnelmallinen ihanine mökkeine ja valoineen. Tänäkin vuonna on pakko suunnata sinne jokin nätti joulukuinen ilta.

♥ Koristele hienoin piparkakkutalo ikinä. Meillä on poikaystävän kanssa aika suuret suunnitelmat piparitalon varalle, toivotaan että siitä tulee edes puoliksi niin hieno kuin mistä haaveillaan... Onnistui tai ei, päivitän teille varmasti kuvia lopputuloksesta.

♥ Taio huoneesta ihana jouluinen pesä. Tätä oon jo vähän aloittanutkin, ja esimerkiksi joulukuusi on ollut pystyssä marraskuun puolivälistä asti. Mutta vielä on jonkin verran tekemistä.

♥ Take it easy. Mulla on tiedossa aika paljon ohjelmaa tälle kuulle. Oon ihan täpinöissäni kaikista superkivoista joulutapahtumista, mutta yritän muistaa myös rentoilla kaiken jouluintoilun lomassa.

♥ Luo oma joulusoittolista. Tää Matti Myöhäinen latasi Spotifyn, ööh, pari viikkoa sitten. Sinne olisi ihana luoda joku oma joulusoittolista, jota kuunnella iltaisin.


♥ Vietä ihana Lindapäivä. Sellainen, että teen vain ja ainoastaan asioita, joista tykkään ja joita sillä hetkellä huvittaa tehdä. Joululoma alkaa onneksi jo parin viikon päästä, niin silloin viimeistään ehtii viettää laatuaikaa myös omassa seurassa.

♥ Osallistu joulupuukeräykseen tai vastaavaan. Jouluna on jotenkin erityisen surullista, jos joku on yksin tai liian köyhä viettääkseen joulua. Lahjan hankkiminen vähävaraisen perheen lapselle on yksi kivoimmista ja helpoimmista keinoista auttaa. 

♥ Ota paljon ihania joulukuvia. Tarvitseeko tätä edes avata sen kummemmin? Valokuvaus on superkivaa, ja joulu on yksi vuoden ihanimmista juhlista. 

♥ Iltojen rauhoittaminen. Mun huone näyttää niin ihanalta, kun kattovalo on sammuksissa, ja vain kuusi ja satunnaiset kynttilät luovat valoaan. Voisi ottaa tässä kuussa tavaksi sulkea koneen viimeistään kymmeneltä, ja nauttia loppuillan tunnelmasta kirjan tai bujon parissa.

Ihanaa joulukunodotusta, ja palataan taas seuraavan luukun parissa!


12 comments:

 1. Ihania suunnitelmia sulla! :) Tuo Lindapäivä oli kyllä ihan paras! <3 Välillä on hyvä tehdä just mitä itse haluaa :) Munkin olisi tarkoitus tehdä piparkakkutalo, katsotaan kerkeänkö :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Jep! Sit jaksaa paljon paremmin myös muita menoja. Uu toivottavasti ehdit, piparitalot on niin kivan näköisiä (ja kivoja tehdä) ♥

   Delete
 2. Aivan ihania suunnitelmia! *.* Sun luona näyttää varmasti ihanalta kaikkien jouluvalojen kanssa! Mullaki on Spotifyssa joulusoittolista vielä vähän vaiheessa, joten sinne pitäisi etsiä lisää kappaleita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Ja joo mä rakastan kaikkia kivoja tunnelmavaloja, niin oon panostanut niihin myös omassa huoneessani :D Sama juttu, parin kappaleen listaa ei vielä oikeen voi kutsua listaksi...

   Delete
 3. Kivoja suunnitelmia! ♥ Munkin pitäisi tehdä Spotifyyn jouluinen soittolista, koska tähän mennessä oon kuunnellut vain muiden tekemiä :D Viime jouluna otin tooosi vähän kuvia, joten tänä jouluna aion skarpata ja valokuvata mahdollisimman paljon. Kuvien kautta muistotkin säilyy paremmin ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kannattaa! Omalle listalle voi kerätä just ne omat lempparit :) Sama juttu. Toki jouluna on paljon muutakin tekemistä, ku hyppiä kameran takana, mut vitsit miten ihana niitä kuvia on kattoo sit jälkeenpäin ♥

   Delete
 4. Ihania suunnitelmia sulla, tuota Spotify-listan tekoa suosittelen erittäin lämpimästi <3 määkin oon näin etenkin leipuri-kondiittoriopiskelijana ajattelut sen piparitalon rakentaa ensimmäistä kertaa ikinä, saa nähdä mitä siitä tulee :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep pitää kyllä koota se pikimmiten :) Uu kiva! Piparitalon kasaaminen on yks hauskimpia jouluisia tekemisiä mitä tiedän :D

   Delete
 5. Ihana joululista! Itsellä joulukuu menee valitettavasti samanlaisena härdellinä kuin koko syksy (joululoman alkaessa menen töihin about koko lomaksi). Mutta kiireestä huolimatta yritän nautia joulusta täysin rinnoin!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hurjasti tsemppiä kiireisiin! Ja ihana että aiot silti nauttia joulusta ♥ Kuppi jouluista juotavaa tai joulusoittolistan kuuntelu ei onneks paljoa aikaa vaadi :)

   Delete
 6. Sika ihana toi minni-muki! Meillä myös aika samoja plansseja, toivottavasti tulisi myös joskus otettua kuvia ja ryhdistäydyttyä myös ton valokuvauksen suhteen :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kans ♥ Ostin Disney-kaupasta joskus pari vuotta sitten. Ja hei kiva kuulla :D Toivon samaa ton valokuvauksen osalta.

   Delete