Kuluneen vuoden suosituimmat postaukset

On tullut aika koota yhteen tän vuoden suosituimmat postaukset. Ne, joita te ootte klikanneet auki kaikkein eniten. Arvasin jo etukäteen, että ruokaan liittyvät postaukset olisivat aika korkealla teidän arvojärjestyksessä - ja siltähän tämä lista näyttääkin. Kolmasosa suosikeista on reseptejä, ja muinakin kuukausina ruokajutut nousivat vähintään kolmen suosituimman postauksen joukkoon. Lupaan postata reseptejä teille myös jatkossa. Mutta nyt niiden itse postausten pariin.TAMMIKUU - Vegaaninen tacopaistos

Mun blogin kaikkien aikojen suosituin postaus on tacopaistoksen ohje, joten ei ihme, että sen vegeversiokin keräsi paljon katselukertoja. Tammikuussa teitä kiinnostivat myös muut veganuaryyn liittyvät postaukset, kuten muun muassa Halpaa vegeilijän arkiruokaa.

HELMIKUU - Vähän juttua hyvinvoinnista

Tää hyvinvointiin liittyvä, vähän pohdiskelevampi postaus oli ilmeisesti teidän mieleen. Avasin siinä mun ajatuksia hyvinvoinnista, ja siitä mikä kaikki mun omaa hyvinvointia lisää.

MAALISKUU - Uunibataatit kevätsalaatilla

Reseptit on perinteisesti olleet mun blogissa suosittuja, ja tää ihanan raikas ohje nousikin maaliskuun suosituimmaksi. 

HUHTIKUU - Teidän somet

Linkkasitte joskus aikaisemmin teidän someja mulle, ja tässä postauksessa esittelin mun suosikit. Mä itsekin tykkään lukea muiden blogeista vastaavia postauksia, sillä niistä löytää usein lisää seurattavaa itselleen.TOUKOKUU - Summer 2017 Bucket List

Mä teen aina kesälle oman ämpärilistan. En ota sen toteuttamista turhan vakavasti, mutta musta on ihana koota vähän ajatuksia siitä, mitä tulevalta kesältä odotan ja haluan. Niistä voi sitten fiiliksen mukaan toteuttaa mitä ehtii. Julkaisen nämä listat yleensä blogissakin, ja bucket list nousikin toukokuun suosituimmaksi postaukseksi.

KESÄKUU - Jäätelökesä starttaa

Aloitin kesäkuussa kahden kuukauden mittaisen jäätelökesä -postaussarjan, jossa ilmestyi uusi jäätelöohje viikon välein. Tässä aloituspostauksessa jaoin jopa neljän nice creamin reseptin. Yksittäisistä jäätelöpostauksista tykkäsitte eniten laventeli-mustikkajäätelön ohjeesta.

HEINÄKUU - Ihana Porvoo

Porvoo on ihana ilmeisesti teidänkin mielestä. Tähän kesäiseen postaukseen talvista päivitystä ilmestyi joulukalenterin 20. luukusta.

ELOKUU - Italia Bucket List ja Let's Get Lost In Venice

Elokuussa seikkailin kaksi viikkoa ympäri Pohjois-Italiaa, ja italiapostausten suosion perusteella tekin olitte kiinnostuneita mun reissusta. SYYSKUU - Törkeen hyvä feta-pinaattipasta

Tää pastaresepti oli yksi onnekas sattuma. Kokkasin vain nopeasti itselleni jotain, mutta lopputuloksesta tulikin niin hyvää että oli pakko ottaa kuvat ja jakaa ohje teillekin. Superhelppoa, superhyvää, ja katselukertojen perusteella myös supersuosittua.

LOKAKUU - Valokarnevaaleissa

Linnanmäen valokarnevaalit on jo pieni perinne mulle. Tänäkin vuonna piti päästä paikalle, vaikka kyseisenä päivänä satoi kaatamalla. Postauksen suosiota saattoi hieman avittaa se, että Linnanmäki jakoi sen fb-sivuillaan.

MARRASKUU - 5x pelasta väsynyt aamu

En tainnut olla ainoa, jolta marraskuu onnistui viemään mehut. Mun viisi väsymyksenkarkoitusvinkkiä nousivat äkkiä kuukauden luetuimmaksi postaukseksi. 

JOULUKUU - Bloggaajien pikkujoulut

Joulukuun suosituimmat postaukset näkyvät tuossa sivupalkissa muutenkin vielä jonkin aikaa, mutta bloggaajien pikkujoulut kiinnostivat teitä selvästi eniten. Myös joulusuklaiden maistelu ja piparitalohaaste keräsivät reippaasti enemmän katselukertoja, kuin suurin osa muista joulupostauksista.Tältä näytti mun blogivuosi. Mistä postauksista sä tykkäsit eniten? Entä onko sun omassa blogissa jotain mitä muiden kannattaisi ihan erityisesti käydä lukemassa?

14 comments:

 1. Kiva postaus!:)

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Tällaisia postauksia on kiva lukea/katsoa, mikä muiden blogeissa on ollut kiinnostavimpia postauksia.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin tykkään lukea näitä muiden blogeista! :D

   Delete
 3. Tää oli kyl hyvä postaus. Kivan erilainen omaan verrattuna :D En kyl ihmettele et tässä on muutama reseptipostaus. Ite ainaki tosi paljon tykkään niistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että tykkäsit! Ja pitääkin käydä lukemassa se sun postaus nyt, mä avasin sen jo kännykkään jollekin välilehdelle, mut unohdin sit lukea sen :D

   Delete
 4. Kiva postaus, josta löytyi heti itselleni uutta luettavaa (nuo ruokapostaukset!) Pakko testata heti tuota vegaanista tacopaistosta, kuulostaa sen verran hyvältä nimittäin!

  Written by Neea

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonii hauska kuulla :) Se on kyllä superhyvää, ja sopii hyvin esim uuden vuoden juhliin ^^

   Delete
 5. Oi kiva postaus, mielenkiintoista nähdä millaiset postaukset on sun blogin suosituimpia ♥ En kyllä yhtään ihmettele näiden postauksien suosiota, sillä reseptit ja matkailu kiinnostaa aina :)

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo mustakin on kiinnostavaa koota näitä just ton takia :) Näkee, mistä tyypit oikeesti tykkää.

   Delete
 6. Tästä postauksesta oli hyötyä :D Teen huomenna ruuaksi jotain kasvisruokaa, mutta hetki sitten reseptistä ei ollut hajuakaan. Kiitos tän postauksen, mä voin katsoa jonkun sun ohjeen ja kokkailla sitten sen mukaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu kiva kuulla! :D Toivottavasti löydät jonkun mieleisen.

   Delete
 7. voiettä, nyt tuli sellanen olo et tonne valokarnevaaleille pitää päästä ens vuonna!! Käyn kyllä monta kertaa vuodessa Helsingissä, mutta ikinä ei oo sattunu siihen aikaan sinne.
  Ja voin samaistua hyvin tuohon Porvoon kauneuteen, se on aivan super kaunis paikka! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu mee ihmeessä! Etenkin nätillä kelillä se on tosi kiva tapahtuma, mut tosiaan sateellakin ainakin itse viihdyin :) Ja joo nii on ♥

   Delete