14 | Mun joulukalenteri esittelyssäJouluaattoon on enää reilu viikko! Tässä kohden voisi olla hyvä hetki esitellä teille joulukalenteri, jonka poikaystävä teki mulle. Tehtiin siis tänä(kin) vuonna toisillemme kalenterit, ja tällä kertaa toivoin sellaista, jonka voisi ripustaa joulukuusen koristeeksi. Sainkin siis kasan söpöjä ruskeita ja valkoisia luukkuja, jotka poikaystävä piilotti ympäri kuusta. On ollut ihana availla niitä aina aamuisin ennen kouluun lähtöä. 

Oltiin sovittu etukäteen, että yritetään pitää näiden hinta mahdollisimman alhaalla, ja luukuista onkin tullut ihania maksuttomia juttuja. Hierontalahjakortteja, söpöjä viestejä, tekemisideoita... Aika samantyylisiä juttuja, joita itsekin laitoin poikaystävän luukkuihin.

Mun mielestä erilaiset, kalenterin (tai miksei joululahjankin) saajalle sopivat lahjakortit on ihan huikeita. Eikä edes tarvitse olla mitään "oikeita" kaupasta ostettavia lahjakortteja, vaan esimerkiksi just jotain hierontalahjakortteja tai vastaavia. Niiden lisäksi poikaystävä mm. haki mut yhtenä iltana töistä, teki mulle kupillisen kermakaljaa ja lupasi kokata herkullista pastaa joku päivä (sitä odotellessa!). Jotain hauskoja lahjakortteja voisi kehitellä joululahjaksikin ihmisille.

Millaisia joulukalentereita teillä on?

Psst! Mä oon todella pahoillani, etten eilen ehtinyt julkaisemaan luukkua. Mutta saattekin niitä tänään yhden sijaan kaksi, joten joulufiilistä on luvassa eilisenkin edestä. 


6 comments:

 1. Niin söpö idea! <3 Tuo olisi kiva toteuttaa sitten kun asun poikakaverin kanssa saman katon alla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Ja hei voihan sen toteuttaa muutenkin! Ei mekään asuta yhdessä, niin tehtiin ihan kokonaiset kalenterit toisillemme :)

   Delete
 2. Tosi ihana idea tää joulukalenteri! Oon kyllä itsekin ehdottomasti sen kannalla, että mieluummin halpaa ja mukavaa yhteistä tekemistä, kuin materiaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Joo todellakin! Etenkin kun materiaa alkaa mutenkin olemaan kaikki kaapit ja laatikot täynnä.

   Delete
 3. Tosi suloinen idea! ♥ Jos mulla olisi poikaystävä, niin varmasti toteutettaisiin samantyyppinen joulukalenteri :) Mulla tosiaan tänä jouluna kalentereina Nyxin huulipuna kalenteri sekä Haribon karkkikalenteri! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia ♥ Uu noi sunkin kalenterit kuulostaa kyllä hyviltä!

   Delete