11 | Parasta joulussaMikä on kaikkein parasta joulussa? Joku voisi väittää, että kaikki. Oon täysin samaa mieltä, mutta pohditaan tätä vielä vähän enemmän. Mikä tekee just joulusta niin spesiaalin? Me kokoonnutaan yhteen läheisten kanssa, syödään hyvin ja fiilistellään yleistä tunnelmaa. Mutta mistä kaikesta se tunnelma koostuu?

Parasta joulussa - mistä kaikesta joulun ihana tunnelma koostuu?

♥ Se tunne, kun olet valinnut jollekulle ihan nappilahjan, ja näet miten paljon hän ilahtuu avatessaan pakettia. 

♥ Ihanat kausimaut kahviloissa ja ravintoloissa. Mä voisin melkein elää kanelilatella, vaikken yleensä juurikaan edes juo kahvia.

♥ Ehtii nähdä kunnolla niitäkin tyyppejä, joita arkena harvemmin tapaa. Mun lomasuunnitelmiin kuuluu ainakin parin kauempana asuvan ystävän luona vierailu.

♥ Pääsee käyttämään jouluvaatteita. Köh, saattaa olla, että mä ihan oikeasti tykkään niistä joulupaidoista ja joulusukista, jotka on kuorrutettu porojen ja pipareiden ja kaiken jouluisen kuvilla. 

♥ Rauhalliset illat, kun voi sytyttää joulukuuseen valot, laittaa joulumusiikin hiljaiselle ja syventyä hyvään kirjan tai joululahjojen suunnittelun pariin.

♥ Joulukalenterin luukkujen avaaminen. Me tehtiin tänäkin vuonna poikakaverin kanssa toisillemme kalenterit, ja on superihanaa nousta aamuisin ylös ja katsoa mitä päivän luukusta paljastuu. 

♥ Iloiset ihmiset. Joulua voisi melkein verrata kevään ensimmäisiin lämpimiin päiviin: suunnilleen jokainen vastaantulija hymyilee. Tulee niin hyvä mieli itsellekin.

♥ Loma. Etenkin korkeakouluissa on ihanan pitkät lomat, joten joulun aikaan ehtii rentoutua ihan huolella. Mullakin on enää tämä viikko jäljellä ennen lomaa, eikä nyt mitään kovin tähdellistä tekemistä enää ole.

♥ Kaikki se ruoka! Graavilohi, iskän tekemä perunalaatikko, piparisuklaa ja omenaiset joulutortut... Joulu on täynnä hullun hyviä makuja.

♥ Blogijoulukalenteri. Tän tekeminen on tuonut mulle ihan älyttömästi joulufiilistä, ja toivottavasti sama jatkuu aattoon asti. 


8 comments:

 1. Aaah voin niin samaistua näihin! Varsinkin noi kausimaut ihania ihan vaan normikauppojenkin valikoimissa♡

  ReplyDelete
 2. "Se tunne, kun olet valinnut jollekulle ihan nappilahjan, ja näet miten paljon hän ilahtuu avatessaan pakettia."

  Siis tämä! En malta odottaa aattoa että nään Villen reaktion kun se avaa lahjan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Mulla on lahjojen osto pahasti kesken, mut pari hyvää ideaa on jo mielessä :D

   Delete
 3. Odotan kyllä lomaa kuin kuuta nousevaa! Se on ihanaa, että on aikaa nähdä tuttuja ja sukulaisia paremmin :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu! Etenkin tää viikko on ollut superhektinen, niin on ihanaa kun saa pian rauhoittua joulun viettoon ♥

   Delete
 4. Voi kunpa minäkin voisin pitää rennon joulun. Töissä kun on, niin ainoat vapaat on siinä 24 ja 25 päivä. Vaikka onhan sekin jotain, mutta kun tottui joskus "pitkään" jouluvapailuun :D Voihan hitto kun tuli tämä uudistus kauppojen aukioloihin, kun ennen sain vielä Tapaninpäivän rentoutua ja viettää läheisten kanssa :D Ja hei siis se tunne tosiaan kun saat nähdä läheisen ilmeen tämän avatessa joululahjapakettia<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onneks edes ne! Vaikka olishan se ihanaa jos vois vaan ottaa rennosti. Mullakin on töitä jonkin verran, mutta en laske niitä samalla tavalla stressaaviksi kuin koulua; kun työaika loppuu, ni saa lakata ajattelemasta mitään siihen liittyvää. Kouluun liittyen on melkein aina jotain tekemistä :D

   Delete