Testissä Lush Dark Arts -jellypalloYksi ihanimpia arjen luksushetkiä on se, kun saa pitkän viikon päätteeksi solahtaa kuumaan kylpyyn. Ja vielä parempi, jos kylpyhetkeä on maustamassa hyväntuoksuinen kylpypommi. Kaiholla muistelen mun au pair -aikaa, jolloin mulla oli tapana juhlia niin onnistumisia kuin raskaampiakin viikkoja erilaisilla luksuskylvyillä. Suomeen palatessani jouduin heittämään heipat kylpyhetkille. Mutta muutama viikko takaperin mä bongasin Lushissa ihan älyttömän hyvät alennukset: kylpypommit puoleen hintaan! Oli pakko laittaa yhdelle ystävälle viestiä, ja kysyä voisinko käydä hänen luonaan kylvyssä ensi kerran kun tulen yökylään.

Mulla meni ihan älyttömästi aikaa Lushissa, kun yritin päättää mitä kylpypommia kokeilisin. Olin jo kassalla jonkin sitruksisen kanssa, kun tajusin että Dark Arts on paljon kiinnostavampi. Ei muuta kuin äkkiä vaihtamaan! Ollapa oma kylpyamme, niin viitsisi kokeilla uutuuksia vähän useammin.

Dark Arts -jellypommi on mun mielestä aika miedon tuoksuinen verrattuna moniin muihin Lushin tuotteisiin. Tykkään silti älyttömästi sen tuoksusta, ja laitoinkin pallon mun vaatekaappiin tuoksuttimeksi siihen asti, että pääsin käyttämään sen.

Alla olevassa kuvassa Dark Arts -jellypommi on vasta sulamassa veteen. Suurin osa vaahdosta katosi siihen mennessä, kun ehdin itse kylpyyn, ja värikin muuttui syvemmän mustaksi. Mustuudessa pyörteili kimaltavaa mustaa vähän vähemmän kimaltavassa mustassa, ja täytyy sanoa että Dark Arts on täydellisen sopiva nimi tälle kylpypommille. Mustassa kylvyssä käyminen on ollut jo jonkin aikaa mun haaveena, joten senkin puolesta tämä oli aika ihana.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Dark Arts on ehdottomasti sotkevin Lushin kylpypommeista, ainakin niistä mitä itse olen kokeillut. Yleensä esimerkiksi iholle ei ole jäänyt mitään jälkiä, mutta nyt olin jokseenkin seepran näköinen noustessani kylpyvedestä Ammekaan ei ollut säästynyt tahroilta. En tiedä johtuuko mustasta väristä, vai siitä että kyseessä on jellypommi. Tai ehkä molempien yhteisvaikutuksesta? Tahrat lähtivät kuitenkin saippualla tosi nätisti pois, ja esimerkiksi iholle jäi ihan yhtä raikas olo kuin muistakin Lushin kylpypommeista.

Vaikka sotkevuuden kanssa olikin hieman ongelmia, niin ostaisin ehdottomasti Dark Arts -jellypommin toistekin (jos mulla siis olisi kylpyamme omassa kämpässä). Oli meinaan ihanan rentouttava kylpy, ja älyttömän hyvä tuoksu! Ehkä jopa yksi mun lempparikylpypommeista, koska värikin on niin kiinnostava. Onko joku teistä kokeillut tätä?


8 comments:

 1. Ihana postaus! Kaipaisin just nyt tällasta kylpyhetkeä.
  Saanko kysyä; millä ohjelmalla olet tehnyt sun bannerin? :)

  http://hannamaarit.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3. Tekstiosan tein sumopaintilla (mut varmaan aika monella muullakin ohjelmalla sais tehtyä saman). Maaliroiskeet oon roiskinut ihan fyysiselle paperille ja skannannut siitä koneelle :D

   Delete
 2. Musta kylpy ois kyllä tosi siisti! Vaikuttaa ihanalta kylpypommilta♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No äläpä! Ja vielä kun tuoksukin oli niin superhyvä <3

   Delete
 3. Näyttää niin ihanalta! Oon ihan rakastunut Lushin tuotteisiin ja kylpypallot on niitä mitä haluisin niin paljon testata <3 Edellisestä kodista kaipaan eniten kylpyammetta, harmi kun en näistä silloin vielä tiennyt.

  https://ninnijuutinen.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo Lushin tuotteet on ihania ♥ Joskus lomalla jos hotellissa sattuu olemaan kylpyamme, ni ostat sinne sitte pallon ;)

   Delete
 4. Vitsit kun olis kylpyamme kotona... Ihana postaus!

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  ReplyDelete