Tervetuloa mun kotiinOn joitakin sellaisia asioita, jotka aina aikoo tehdä ja sitten ei kuitenkaan koskaan tee. Kämpän esittely on nähtävästi yksi niistä. Mä oon jo pitkään halunnut esitellä mun asunnon teille, mutta aina se on jäänyt. On ollut liian sotkuista tai huono valo tai mitä ikinä. Ehdin muuttaakin kaksi kertaa tässä välissä, mutta eikös se niin ole, että kolmas kerta toden sanoo. Tai kolmas asunto. Tervetuloa kurkistamaan, miltä mun luona näyttää!

Asun tällä hetkellä solukämpässä, joten luulen että parasta on esitellä pelkästään mun oma huone. Yhden lempparikohdan näettekin jo ylläolevassa kuvassa. Tykkään iltaisin rauhoittua lukemalla jotakin, mutta kirjat vievät liian helposti mennessään. Siksi mun yöpöydältä löytyykin kasa mun lempparilehtiä, osa jo moneen kertaan luettuja. Niitä on kiva selailla ennen nukkumaanmenoa, ja jo kertaalleen luettu lehti on helppo keskeyttää siinä vaiheessa kun alkaa kunnolla väsyttämään. Tietokonepöydän ääressä vietän päivittäin ehdottomasti eniten aikaa. Suurin osa kouluhommista tarkoittaa koneella istumista, ja bujoilun sun muun hoidan myös mieluiten tässä. Lisäksi tietokonepöytä toimii mun ruokapöytänä, koska keittiössä meillä on jostain syystä pelkkä massiivinen nojatuoli. Tosin söisin omassa huoneessa varmaan joka tapauksessa, koska musta on kiva puuhailla jotain samalla kun syön. 

Sängyn päällä oleva tyynykasa on ehkä yksi mun lempparikohdista koko huoneessa. Oon vihdoin onistunut löytämään omaa silmää miellyttävän värikombon, ja tuohon on superihana käpertyä lukemaan kirjaa tai puhumaan puhelimessa. Suunnitelmissa on hankkia vielä pari lisätyynyä, jotta kasa kasvaisi oikeaksi vuoreksi, mutta niillä ei ole mikään kiire.Mä haluaisin olla sellainen crazy plant lady jolla on kasveja enemmän kuin gattaran läheisyydessä kissoja. Se on kuitenkin aika kaukainen haave vielä toistaiseksi, kun katsoo tätä mun ainokaista. Mulla kyllä on aloe veran lisäksi myös traakkipuu, mutta se majailee jostain syystä poikaystävän luona. 

Tänä keväänä olisi tarkoitus hankkia ainakin pari kasvia lisää, koska elävä vihreä on ehkä paras sisustuselementti ikinä. Saa heittää vinkkejä helppohoitoisista kasveista, jotka pärjää elossa silloinkin kun itse ei ehdi pariin viikkoon niitä kastelemaan! Aloe ja traakkipuu täyttää ainakin nämä kriteerit, mutta olisi kiva löytää jotain uudenlaisiakin kasveja niiden kaveriksi.Tällä hetkellä mun lipastoalue on kovin kesken. Se on mun makuun turhan valkoinen, kun ympärillä olevat seinät, kaapit, kangaskassinaulakko ja kaikki on pelkkää vaaleutta. Tänne olisi kiva tuoda tuota samaa oranssinpunaista väriä, mitä ikkunan ja sängyn luona on paljonkin. Jos kellon maalaisi jollakin kivalla värillä? Ja istuttaisi koivuastiaan vihreyttä? Pitää miettiä vielä, mitä tälle kohdalle olisi parasta tehdä, mutta jotain väriä se mun mielestä kaipaa. 

Kaikesta keskeneräisyydestään huolimatta mä tykkään aika paljon mun huoneen sisustuksesta. Rakastan värejä joka muodossa, ja musta oli tärkeetä saada niitä näkyvästi mukaan myös sisustukseen. Etenkin oranssiin oon rakastunut ihan täysillä. Mitä värejä te suositte sisustuksessa?plaplapla

pålaplapla

22 comments:

 1. Eikä, miten kodikkaan näkönen huone! ❤️ Viherkasvit on kyllä parhaita sisustuselementtejä koskaan, niillä saa muutettua koko kämpän ilmeen tosi helposti.

  Meillä on sisustuksessa enimmäkseen mustaa, valkosta ja harmaata, joillain ruskeilla ja vihreillä yksityiskohdilla (eli nimenomaan huonekasveilla :’D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥♥ No äläpä! Ja sopii mihin värimaailmaan tahansa. Teidänkin värimaailma kuulostaa aika ihanalta (erityisesti ne kasvit!) :)

   Delete
 2. Ihanan selkeä ja viihtyisän näköinen kokonaisuus! Meillä taas on paljon kaikkea sälää esillä ja kokonaisuus on viihtyisä, mutta ehkä vähän levoton. Tosin en kyllä osaisi kaikkea tavaraa piilossa edes säilyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mllakin kyllä tuppaa sitä sälää kertymään pinnoille, erityisesti tietokonepöytä on välillä aivan täpötäynnä kaikkea. Mut parasta on kun saa kaiken pikkusälän edes hetkeksi omille paikoilleen ja pois näkyvistä :)

   Delete
 3. Voi tätä onki ootettu! Ihana sun huone ❤ munkin pitäisi hankkia lisää tyynyjä että saisin kunnon kasan aikaiseksi, mut oon mä nykyisilläkin hyvin pärjänny:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah kiva kuulla :D Mulla on vähän sama juttu, et hyvin pärjätään näilläkin tyynyillä, vaikka pari lisätyynyä oliskin aika jees.

   Delete
 4. Voi miten nätti huone♥ Aivan ihanat noi vikassa kuvassa näkyvät roikkuvat valot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Mäkin tykkään niistä! Etenkin illalla niillä saa luotua superkivan tunnelmavalaistuksen.

   Delete
 5. vitsi miten kivalta näyttää sun huoneessa! :)

  ReplyDelete
 6. En oo ite koskaan ajatellu tollast raudanpunasta väriä sisustuksessa. Näyttää kyl tosi kivalta ja muutenkin sun huoneen sisustus on tosi ihana :3 Mulla on toi samainen karvaviltti, mikä sulla on lattialla xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä rakastan syksyä yli kaiken, niin toi värivalinta oli aika luonnollinen :D Kiitos paljon ♥ Ja uu on vai? Se on kyllä ihanan pehmeä!

   Delete
 7. Ihana huone! Kiva että kerrankin jollain ei oo huoneessaan pelkkää mustavalkoista vaan jotain värejäkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti <3 Ne mustavalkoiset kämpät on tavallaan tosi nättejä, mut mä ite tarviin ympärilleni väriä ja mieluiten paljon :D

   Delete
 8. Ihana tunnelma näis kuvissa ja ihanan näkönen sun huonekkin!

  ReplyDelete
 9. Kivan ja kodikkaan näköinen huone! :)

  ReplyDelete
 10. Ihana esittely ja ihan sun näköinen huone ♥ Kauniita yksityiskohtia löytyi myöskin ja tärkeintä varmasti on se oma viihtyvyys omassa huoneessaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ane ♥ No niinpä! Kun sisustus miellyttää omaa silmää, niin tuntuu että energiaa, inspistä ja kaikkea riittää paljon paremmin :D

   Delete
 11. Ihanan kodikasta :) Monia kivoja yksityiskohtia, jotka luovat toimivan kokonaisuuden! Sitä odottellessa, kun joskus pääset sisustamaan koko asuntoa, ja esittelet sitä täällä! <3

  www.hennam.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! No niinpä, mä ootan sitä kans ♥ Etenkin keittiön sisustaminen tulee olemaan superkivaa.

   Delete