Tervetuloa lenkkeilysäät, ja muita viime aikojen lemppareitaIhanaa maanantaita tyypit! Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Mulla itsellä on pitkästä aikaa energinen olo, ehkä eilisen koomailupäivän ansiosta. En oo onneksi sairastunut mihinkään liikkeellä olevista flunssista, mutta aika nuutunut olo mullakin oli koko viime viikon. Sunnuntaina sitten nukuin kahdet(!!) päikkärit, ja nyt piisaa taas energiaa. Omaa kroppaa kannattaa todellakin kuunnella, sillä se yleensä kertoo mitä sä tarviit just nyt. 

Oon iloinen, että otin viime viikon ja erityisesti sunnuntain rennosti, sillä tänään uskalsin vihdoin aloittaa mun juoksuohjelman. Löysin siis kivan, aloittelijoille sopivan treeniohjelman, ja pyrin juoksemaan sen mukaisesti seuraavat pari kuukautta. Latasin Soundcloudinkin puhelimeen ihan tätä varten, että voin kuunnella jotakin samalla kun juoksen. Tän päiväinen kävelylenkki taittui kivasti Pyjamabileitä kuunnellessa, ja jos tiedätte muita kivoja podcasteja niin saa suositella! Englanninkielisetkin käy. 

Maanantait on ehdottomasti mun lempparipäiviä viikossa. Saa tavallaan kääntää uuden, tyhjän sivun ja se ajatus inspiroi mua suuresti. Maanantaisin hoidan yleensä paljon asioita, niitä vähän tylsempiäkin, ja saan paljon asioita aikaan. Tänään oon lenkkeilyn lisäksi myös siivonnut kämpän kunnolla, ja tyhjentänyt jopa lipaston viereen kerääntyneen "laitan nää kohta paikoilleen" -pinon. Ja nyt avasin koneen ekaa kertaa viikkoon. Olisi tarkoitus naputella pari kouluhommaa alta pois, mutta ensin oli ihan pakko tulla kertomaan kuulumisia. 

Mä oon myös uudistanut pikkuhiljaa mun iltarutiinia. En varmaan ole ainoa, jonka nukkumaanmeno venähtää ilta toisensa jälkeen, kun on muka kaikkea muuta tekemistä. Oon kuitenkin huomannut, että kiva iltarutiini oikeasti houkuttelee noudattamaan itseään, ja niin sitä päätyy ajoissa petiin melkein vahingossa. Tällä hetkellä oonkin siis hiomassa mun illoista entistäkin paremmin just mulle sopivia, koska sillä tavoin mä varmistan itselleni hyvät yöunet joka yö.

Viime aikojen lempparit tiiviissä paketissa: kevät, maanantai, juokseminen, oma aika, podcastit, maraboun minttukrokanttisuklaa, puhtaan raikas koti ja uudistunut iltarutiini. Mikä sua on piristänyt viime aikoina?


4 comments:

 1. Vitsi miten ihania kuvia! Vaikka mä en koskaan pysty menemään myöhään nukkumaan, iltaruutinit on silti kätsyt. Saa kaiken hoidettua, eikä sängyssä tuu sitä "ai niin" ajatusta :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Hyvä pointti! Oon muutenkin alkanut arvostaa rutiineja enemän, ne tekee elämäs paljon helpompaa (etenki just ilta- ja aamurutiinit).

   Delete
 2. Mä oon käyny tänä keväänä vasta yhdellä juoksulenkillä ajanpuutteen takia, mutta se oli kyllä niin ihanaa talven jälkeen♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en mäkään oo vielä ihan älyttömästi ehtinyt lenkkeilemään, mutta jonkin verran kuitenkin. Oon ihan samaa mieltä, on niin parasta, kun sai talven jälkeen kaivaa lenkkarit kaapista ja lähteä juoksemaan ♥

   Delete