KevätterveisiäLenkkipolku on täynnä elämää. Joku hölkkää kuulokkeet korvillaan, toinen on lähtenyt koko perheensä kanssa ulkoilemaan ja pari koiraa tervehtii parhaillaan toisiaan. Polun varressa on kaveriporukka grillaamassa, ja naurunremakka kantautuu kauas. Paahtuvien ruokien tuoksu täyttää ilman, ja aurinko hellii talvenkalpeita kasvoja. Tuntuu jo melkein kesältä. 

Mun oli tarkoitus tehdä vain ihan pikkulenkki. Oli vähän nuutunut olo, enkä uskonut että jaksaisin hölkkäillä kovin kauaa. Vaan hujauksessa huomasinkin jo olevani monen kilometrin päässä kotoa, aurinkoinen lenkkipolku vei mut mennessään. Oli niin upeaa vain kulkea eteenpäin ja ihmetellä kevään kauneutta. Koko luonto on puhjennut kukkaan näiden parin viime päivän aikana; puissa oli lehdet tai vähintäänkin lehdenalut, ja koko maa oli täynnä sinisiä, valkoisia ja keltaisia kukkia. Niin kaunista.

Tän päiväinen lenkki oli oikea löytöretki, sillä löysin kukkameren lisäksi muun muassa kivan uimarannan suht läheltä mun kämppää. Ja ylipäätään tajusin asuvani ehkä maailman parhaiden lenkkipolkujen kyljessä. Oon niin iloinen, koska alkanutta juoksuharrastusta on helppo jatkaa näteissä maisemissa. Etenkin edellisen kämpän ympäristö oli niin ankeaa, että tää muutos tuntuu aivan erityisen kivalta. 

Tällaisia kevätterveisiä tänään. Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut kivasti!


2 comments:

  1. Hienon näkönen toi kukkameri :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    ReplyDelete