This or that - summer edition

Erilaisiin blogihaasteisiin vastaaminen on ihan superhauskaa. Vaikka kysymykset olisivat helppojakin, kuten nyt, niin silti niihin vastaaminen saa ajattelemaan omia toiveita ja lemppareita vähän tarkemmin. Sitäpaitsi tämä on myös hyvä keino löytää inspiraatiota, sillä vaihtoehtoja punnitessani mulle ainakin tuli mieleen montakin kivaa juttua, jotka haluan toteuttaa tänä kesänä. Ja suomenkielisistä kysymyksistä kiitos ihanalle Paulalle, jonka blogista mä tän haasteen löysin.


Meri vai uima-allas? Meri. Tuoksuu kesältä, ranta on lähes aina tosi kaunis ja onhan siellä paljon enemmän tilaa uimiseenkin. Sitäpaitsi meressä voi myös esimerkiksi veneillä tai harrastaa muutenkin monipuolisemmin kaikkea kuin uima-altaalla.

Rantaloma vai telttailu? Mieluiten molemmat. Mä kyllästyn aika helposti, joten jos loma olisi täynnä pelkkää rantaa tai pelkkää telttaa, niin tää tyttö kuolis tylsyyteen.

Vesimeloni vai mansikat? Mansikat, nam. Molemmat on kyllä hyviä!

Bikinit vai uimapuku? Bikinit. Ostin Kroatiasta ihan äärettömän söpön bikinien yläosan, ja tekisi mieli mennä uimaan joka päivä että olisi hyvä syy käyttää sitä.

Limu vai jäätee? Jäätee. En edes juo limua lähes koskaan.


(Vege) hotdogit grillattuna vai nuotiossa? Grillattuna. Ja kaveriksi kaikkea muuta ihanaa grilliherkkua, kuten täytettyjä herkkusieniä ja ananasviipaleita.

Hattu vai aurinkolasit? Aurinkolasit. Vaikka kuumimpina päivinä on kyllä tarvetta molemmille.

Autossa ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? Riippuu millä teillä ajellaan ja kuinka pitkä matka! Pitkällä matkalla ilmastointi on loppupeleissä parempi, mutta lyhyellä matkalla on fiksumaa pitää ikkunoita auki. 

Itseruskettava vai aurinkovoide? Mä haluan suojata ihoni auringon haittavaikutuksilta mahdollisimman hyvin, ja siksi mun valinta on aurinkovoide.Pesäpallo-ottelu vai konsertti? Pesismatsi, etenkin jos kyseessä on kaveriporukan höntsäilyt eikä varsinainen ottelu.

Jäätelö vai mehujää? Jäätelö.

Ilotulitteet vai tulikärpäset? Tulikärpäset, koska en ole ikinä nähnyt niitä livenä.

Flipflopit vai paljain jaloin? Paljaat jalat tuo sen oikean kesäfiiliksen.

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? Vesipyssyt. Viime kesänä oltiin J:n kanssa vesisotaa vesi-ilmapalloilla, ja J voitti 100-0. Ei siksi, ettenkö olisi osunut, vaan siksi että mun heittovoima ei riittänyt hajoittamaan palloja, ja ne vain kimposivat maahan ehjinä. Tänä kesänä siis uusi yritys vesipyssyjen kanssa!

4 comments:

  1. Mäkään en oo nähny tulikärpäsiä livenä ja niitä ois kyllä ihana nähdä! Ne oisivat varmasti niin nättejä♥ Tosi kivat kuvat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No äläpä!! Ja kiitos kehuista ♥

      Delete