Toukokuun suosikit

Toukokuu on jostain syystä aina kiireinen. Nytkin, vaikka koulua ei ole ollut juuri ollenkaan ja oon ottanut elämän lomailun kannalta. Oon ollut paljon poissa kotoa, kyläillyt kavereilla ja käynyt katsastamassa Helsingin tapahtumatarjontaa. Kukkaan puhjennut luonto ja lämpimät säät innostavat aika monia tahoja järkkäämään kaikenlaista tekemistä, ja viime viikkojen aikana onkin ollut muun muassa Arabian katufestarit, Hanami, siivouspäivä, ravintolapäivä, Viikin lehmien laitumelle lasku ja ties mitä muuta. Ei sitä paljoa ehdi paikoillaan istua, vaikkei ihan kaikkialle edes lähtisi.

Kivoista jutuista kiireinen kuukausi tarkoittaa tietysti myös sitä, että tässä kuussa on ehditty kokea ja kokeilla paljon kaikenlaista. Päätinkin tehdä mun ensimmäisen kuukauden suosikit -postauksen ikinä. Kosmetiikka tuntuu olevan aika yleinen näissä tän tyyppisissä postauksissa, mutta mä ajattelin jakaa suosikkeja vähän laajemmalla skaalalla. Välillä on kiva palata menneeseen kuukauteen, ja katsoa mitä silloin tulikaan tehtyä.Kivoin tapahtuma: Arabian katufestarit. Siellä oli ihanan leppoisa tunnelma, ja niin paljon ruokakojuja että meinasi iskeä valinnanvaikeus. Lopulta päädyin syömään elämäni parhaan vegeburgerin, joten ei mikään huono valinta.

Paras (ruoka)kokeilu: Onnistunut gnocchien valmistus. Tein tosiaan itselleni pienen ämpärilistan erilaisista ruoista, joiden tekemistä haluaisin kokeilla, tai jotka haluaisin oppia tekemään hyvin. Gnocchien tekemistä sanotaan todella haastavaksi, joten olin jo henkisesti valmistautunut syömään kovia tai liimaisia palleroita. Sen sijaan ne maistuivatkin täsmälleen samalta kuin mitä syötiin meidän italianreissulla, joten oon ihan älyttömän iloinen! Näitä tehdään toistekin.

Hienoin löytö: Törkeän hienot lenkkeilymaisemat ihan lähellä mun kämppää. Ulkoilu on niin paljon kivempaa kauniissa maisemissa. Aurinko on tehnyt taikoja tälle ympäristölle.

Ihanin ravintola: Sandro. Käytiin siskon vierailun kunniaksi Sandrossa brunssilla, ja oli niin hyvää että taisin hehkuttaa sitä jo jossakin aiemmassa postauksessa. Niiiin iso suositus tolle paikalle!

Paras ostos: Aurinkolasit. Okei, ostin ne jo viime kuun puolella, mutta tässä kuussa ne on löytyneet nenältä lähes joka ikinen päivä.

Kauneimmat maisemat: Kun käytiin yksi ilta kävelyllä Vantaanjoen rannassa juuri auringonlaskun aikaan, ja aurinko värjäsi veden ja koko ympäröivän maiseman kullanväriseen hehkuun. Niin kaunista.

Ja lopuksi vielä pakko mainita se, että huomenna on kesäkuu. Mulla on niin paljon suunnitelmia alkavalle kuukaudelle, ja alkaapa täällä blogissa yksi uusi postaussarjakin. 
4 comments:

 1. Kiinnostava postaus! Syötävän herkullisen näköinen kuva! 😻

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Kiva idea kerätä suosikeiksi muitakin juttuja kuin pelkkää kosmetiikkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mä ite rakastan näissä suosikkipostauksissa aina eniten niitä ei-kosmetiikkajuttuja, joten pakkohan mun oli itse tehdä just sen tyyppinen postaus :D

   Delete