3 x raikas makuvesiVarmasti kaikki ovat kuulleet sanottavan, että vesi on paras janojuoma. Ja niinhän se onkin. Musta on kuitenkin kiva tuunata mun vettä jotenkin, sillä etenkin kesäisin tuntuu usein siltä, että pelkkä vesi ei vain riitä. Ja onhan sitä paljon kivempi juodakin, kun mukana on vähän makua. Mun jääkaapista löytyy lähes aina pullollinen jollakin tapaa maustettua vettä, ja silloinkin kun ei löydy, niin lisään vähintään sitruunaviipaleen lasiini makua tuomaan.

Jaoin tuohon alle mun kolme lemppari makuparia, poimikaa siitä vinkit omiin vesipulloihinne. Ja jos tuntuu, että pelkällä vedellä ei pärjää, niin kurkatkaa täältä juomakesän muut ohjeet. Uusia reseptejä ilmestyy joka sunnuntai heinäkuun loppuun asti.


3 x raikas makuvesi


Makuvesi 1: omena-kaneli

Makuvesi 2: kurkku-minttu

Makuvesi 3: mansikka-sitruuna
Tähän voisi halutessaan laittaa myös minttua

Tee näin: Pilko haluamasi ainekset lasiin tai pulloon, ja lisää kylmä vesi. Anna hautua jonkin aikaa. Itse tykkään tehdä veden valmiiksi illalla, ja juoda sitä sitten seuraavana päivänä, mutta maku tarttuu kyllä nopeamminkin. 


2 comments:

  1. Oho, toi kaneli on ihan uus juttu näihin makuvesiin! Tuota pitää kyllä kokeilla! En saa ikinä aikaiseksi tehdä makuvesiä mutta onhan näitä kokeiltava ainakin kerran! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se mätsää superhyvin ainakin omenan kanssa! Voisin kuvitella että appelsiiniviipaleet tai päärynä sopis kans kanelin makumaailmaan.

      Delete