Hello, JuneMun lempikuukausi on täällä! Vaikka syksy on mun lemppari vuodenaika, niin kesäkuu on ehdottomasti yksittäinen lempikuukausi. Siihen tiivistyy jotenkin niin paljon hauskuutta: koulut on just loppuneet ja on rento lomafiilis. Synttärit ja juhannus ja pari reissua piristävät lomailijan mieltä, ja ulkona tuoksuu kesä. 

Tavalliseen tapaan mulla on kauheasti suunnitelmia kesälle, toivottavasti ehdin toteuttamaan niistä mahdollisimman monta. Yksi teitäkin mahdollisesti kiinnostava juttu on uusi postaussarja, jonka ensimmäinen osa ilmestyy ylihuomenna (eli sunnuntaina). Viime kesänä postailin erilaisia jäätelöohjeita, joten tänä vuonna on jonkin muun vuoro... Mutta reseptejä siis luvassa tälläkin kertaa!

Kokkailun ohessa mun isoimmat tavoitteet tälle kuulle on viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona, ja nähdä ystäviä muutenkin kuin isossa porukassa. Vaikka rakastan isossa porukassa hengaamista, ja saan niistä illanistujaisista paljon energiaa, niin pienemmällä poppoolla keskustelu usein menee paljon syvemmälle. Ne on niitä tilanteita, kun oikeasti pääsee tutustumaan ihmiseen. Pienen poppoon tapaamisia siis lisää.

Mutta vaikka mulla on jos jonkinlaista suunnitelmaa kesälle, niin kaikkein parasta on se kiireetön oleilu. Ei kiirettä mihinkään ja voi vain nauttia olostaan. Tällaisia hetkiä mä toivon mun kesälle mahdollisimman monta, ja siksi en aio ottaa stressiä mun suunnitelmien toteutumisesta; toteutetaan jos siltä tuntuu, ja jätetään väliin jos jokin muu tuntuu tärkeämmältä. Rennoin fiiliksin mennään.

Ihanaa kesäkuuta teille tyypit! 


8 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos Laura! Kesäaurinko on ihana ♥

   Delete
 2. Mä oon kans ihan onnessani kesäkuusta! <3 Mulla on kans vaikka mitä suunnitelmia kesälle, en malta odottaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa <33 Toivottavasti säkin ehdit toteuttamaan mahdollisimman monta suunnitelmaa!

   Delete
 3. Ihan käsittämätöntä, että nyt on oikeasti kesäkuu! Sun kaikki ruokajutut on ihan parhaita, joten en millään malta odottaa, minkälaisen postaussarjan oot nyt keksinyt <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äläpä! Ja apua kiitos ♥ Toivottavasti tykkäät tästä uudesta sarjasta :D

   Delete
 4. Upeita kuvia! Mäkin oon katsellut kun kaikki tekee hirveästi blogeihinsa esim summer bucket listejä ja mietin ensin että pitäisiköhän munkin tehdä sellainen, mutta tulin lopputulokseen että teen just niitä juttuja mitä tekee mieli tehdä. En tarvitse erinäistä listaa saadakseni kesästä erityistä. Mukavaa kesää sinulle! Odotan innolla uutta postaussarjaa!

  ♡: karitakoolla.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Ihanaa kesäkuuta sulle ♥ Vitsit, ootan sun uutta postaussarjaa, sillä oon taas innostunut resepteistä :)

  ReplyDelete