keskiviikko 22. elokuuta 2018

Keskiaikamarkkinoilla

Hämeen keskiaikamarkkinoilla käymisestä on muodostunut mulle jo oikea perinne, sellainen että joka syksy varaan kalenterista tilaa markkinavierailua varten. Tai nykyäänhän nimi on Hämeen keskiaikafestivaalit, mutta sama ihana markkinatunnelma siellä vallitsee edelleen. Käsityöläiset myyvät itse tekemiään tuotteita, ja osa jopa valmistaa niitä siellä paikan päällä. Tänä vuonna pääsimme seuraamaan muun muassa lankojen värjäystä ja raudan taontaa. Moni kävijäkin on pukeutunut teemaan sopivasti, mikä parantaa tunnelmaa entisestään.

Olen postannut näistä keskiaikamarkkinoista ennenkin, mutta tällä kertaa kuvasin koko reissun videolle! Vaikka tuoksut ja maut ei vieläkään välity tietokoneen ruudulta, niin ehkä video tuo silti sen ihanan tunnelman vähän paremmin esiin kuin pelkkä tavallinen postaus. Mulla oli superhauskaa tuota videota kuvatessa, toivottavasti tekin tykkäätte lopputuloksesta. 

4 kommenttia:

 1. Ihana video, josta välittyi tuo (syksyinen) tunnelma <3 Keskiaikamarkkinatkin vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  http://riikkapauliinaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka <3 Ja se on tosi kiva tapahtuma! Jos joskus satut liikkumaan Hämeenlinnassa tällai alkusyksystä, niin suosittelen todellakin tsekkaamaan noi markkinat.

   Poista
 2. En oo ehtiny lukea blogeja paljoa ja nyt kirin postauksia kiinni, olipa ihania juttuja taas tullu tänne! Tykkään. <3
  Ja nää videot on mukavaa vaihtelua tekstien sekaan vaikka ne on myös aina mielenkiintosia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♥ Joo mä itekin tykkään tehdä näitä, pääsee näpertämään videoeditorin kanssa ja kaikkee!

   Poista