Flunssankarkoitusjuomaa ja muita kuulumisiaViime viikolla hehkutin, että nyt on vihdoin aikaa levätä ja ottaa rennosti. No, lepoa on tosiaan riittänyt, sillä oon ollut siitä asti kipeänä. J on keitellyt erilaisia sitruuna-inkivääri-hunajalitkuja joka päivä, ja valkosipulia ja chiliä ollaan lisätty vähintään puoleen ruoista. Luin taannoin jostakin, että inkiväärin sun muiden "flunssankarkoittajien" nauttiminen ei oikeasti paranna pöpöä - flunssa lähtee ihan yhtä nopeasti tai hitaasti kuin olisi lähtenyt ilmankin. Mutta kurkkukipuun ja tukkoisuuteen nämä kotikeitokset auttavat silti. Erityisesti sitruuna-inkivääri-hunajajuoma avaa tehokkaasti hengitysteitä, joten aiotaan todennäköisesti keitellä siitä koko loppuviikkokin.

Flunssasta huolimatta mulle kuuluu oikeastaan aika hyvää. Kokeiltiin vihdoin niitä vihreistä kuulista tehtyjä joulutorttuja (jotka olivat in ehkä pari vuotta sitten), ja leivottiin vuoden ekat piparitkin. Glögin ja joululaulujen täyteisistä instastooreista päättelen, että me ei olla ainoita jotka on jo aloitelleet joulufiilistelyä... Ootteko te puuhailleet vielä mitään joulujuttuja?

Tänään käytiin kirjastossa lainaamassa pari kaksinpelaamiseen sopivaa lautapeliä, joten illan suunnitelma taitaa olla flunssankarkoitusjuomaa, pipareita ja niiden lautapelien pelaamista. Aloitellaan varmaan Trivial Pursuitilla (rakastan tietopelejä!), mutta todennäköisesti päädytään aika nopeasti testaamaan Tokaidoa (uusi löytö). Sairastaminen ei haittaa yhtään niin paljoa, kun on jotakin kivaa tekemistä.

4 comments:

 1. Inkiväärishotit auttavat ihan sikahyvin tukkoisuuteen! Mäki oon jo korkannu sekä glögi- että joulutorttukauden. Ihana fiilistellä joulua, koska pianhan se jo on! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No äläpä ^_^ Just parasta kun saa pikkuhiljaa lisätä jouluisia juttuja omaan arkeen :D

   Delete
 2. Mä avasin joululaulukauden muutama viikko sitten, ja nykyään ei tule paljon muuta kuunneltuakaan! Toivottavasti teillä oli ihan paras lautapeli-ilta ja että flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, joku muukin :D Oli kyllä harvinaisen sitkeä flunssa, mut nyt onneks on jo ohi.

   Delete