MarraskuuTää syksy on hurahtanut ohi hurjan äkkiä. Tai onhan meillä vielä marraskuu, mutta täytyy myöntää, että tässä vaiheessa ajatukset alkaa pikkuhiljaa siirtyä jo jouluun. Tehtiin ensimmäiset joulutortutkin pari päivää sitten, tosin ne kärähtivät iloisesti kun joku (minä) unohti ottaa ne oikeaan pois uunista... 

Marraskuu on musta aika kiinnostava kuukausi. Ulkona on ehkä märkää ja synkkää, mutta hei: tässä kuussa saa luvan kanssa nauttia niin syksyisistä kuin jouluisistakin jutuista suloisesti sekaisin. Eli suomeksi sanottuna tuplasti hauskaa. Voi tehdä kuten mä, ja kuunnella joululauluja halloweenkoristellussa kämpässä. Tai leipoa heti kärähtäneiden joulutorttujen perään pari kurpitsasämpylää. Marraskuu on aika jees, jos ei liian paljoa tuijottele ulos. 

Mun suurimmat suunnitelmat tälle kuulle taitaa olla rentoilu ja, no, rentoilu. Tää syksy on ollut ihan mielettömän kiva, mutta tekemistä on riittänyt ihan joka päivälle. Etenkin viimeiset pari viikkoa ennen häitä olivat aika hektiset (ylläriii). Nyt onkin hyvä aika rauhoittua taas ja nauttia ihan pelkästä olemisesta. Oon myös innostunut pitkästä aikaa soittamaan pianolla, kun saatiin mun vanhempien vanha sähköpiano tänne meille. Ei sillä että olisin ennenkään mikään pianotaituri ollut, mutta huomaa että tauon jälkeen ne olemassa olleetkin taidot on vähän ruosteessa. Ehkä marraskuun aikana voisi palautella soittojuttuja takaisin mieleen ja opetella jonkin uuden kappaleenkin? Tuulen värit voisi olla kiva osata soittaa kokonaan, sillä nyt osaan siitä vain alun. 

Toivottavasti teidänkin marraskuu on lähtenyt kivasti käyntiin! Ei anneta harmaan sään estää mitään, vaan otetaan ilo irti tän kuun parhaista puolista.


2 comments:

 1. Siis toi on kyllä niin totta, että tää syksy on mennyt ihan käsittämättömän nopeasti! Varsinkin kun on ollut niin hyvät ilmat ja lokakuussakin superlämmintä, ettei se syksy ole tuntunut kunnolla ehtineen vielä edes alkaa, kun talvi alkaa jo puskea päälle. Mutta ehkä sen synkän talvenkin jaksaa paremmin kun on alla näin ihana pätkä syksyä <3 ja aivan ihanat kuvat muuten tässä postauksessa!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta! Kiva muistella ihanaa ja kaunista syksyä sit talvellakin ^_^ Ja kiitos superisti!

   Delete