Laiskoja lomapäiviäTää hiihtoloma on tullut totisesti tarpeeseen. Koko alkuvuoden on vallinnut ihmeellinen väsymys, ja kouluhommat on stressanneet mua tavallista enemmän. Ei ole ollut samalla tavalla energiaa blogillekaan, kun olo on ollut koko ajan enemmän tai vähemmän väsynyt. Kevättalven aurinko, just täydelliseen saumaan osunut hiihtoloma, ja jonkin aikaa sitten aloittamani rautakuuri ovat onneksi tehneet tehtävänsä, ja pitkästä aikaa tunnen itseni pirteäksi! Muutaman pakollisen jutun lisäksi en tehnyt lomalleni yhtään suunnitelmia, ja päivät onkin olleet täynnä pelkkää rentoilua, lepäilyä, auringosta nauttimista ja omien lemppari kotijuttujen puuhailua.

Loman ekan viikonlopun olin yksin kotona, ja kuvasin siitä pätkiä videollekin - saatatte siis lähiaikoina nähdä lomapäivän mydayn! J:n tultua takaisin ollaan yhdessä mm. konmaritettu meidän kämppä (tai siis yritetty, oikeasti suurin osa kamoista jäi paikalleen), pohdittu kevätsisustusta ja hoidettu vihdoin jo ikuisuuden roikkuneita asioita kuntoon. Kuten esimerkiksi eteisen rikki menneen lampun vaihtaminen uuteen. Nyt näkee taas jotain silloinkin, kun tulee kotiin vasta illalla.Mulla on tällä hetkellä kauhea askarteluinto päällä, ja tekisi mieli väsätä jotakin pääsiäisen ja ylipäätään kevään kunniaksi. Pikkusisko on tulossa käymään lähiaikoina, ja oon vähän miettinyt jos pidettäisiin silloin joku keväinen askarteluilta. Jos tiedätte jotain helppoja ja kivoja diy-kevätjuttuja, niin vinkatkaa ihmeessä kommentteihin! Muutenkin tää kirkkaana paistava kevätaurinko on tuonut hurjasti energiaa, ja tuntuu että päivässä saa nykyään aikaan ainakin sata kertaa enemmän kuin vielä kuukausi sitten. Ihanaa kun tulee kevät.

Nyt tää kevätfiilistelijä taitaa jatkaa vikaa lomapäiväänsä, ollaan nimittäin suunniteltu J:n kanssa pientä aurinkokylpyä ulkoilun muodossa! Ihanaa pian alkavaa viikkoa teille tyypit.


Liity lukijaksi tästä.

No comments:

Post a Comment